"En lekfull och visuellt mycket tilltalande bakbok, nischad på amerikanska cookies – en guldgruva för den läsare som är specialintresserad av cookies"
BTJ
"Söta, knapriga, sega och med otaliga smakkombinationer. Ett måste för kakälskaren!"
Tidningen VEGO
Alla kan göra en perfekt cookie med rätt kunskap!
Kaja Hengstenberg driver Krümel – Cookies & Crumbs, en liten butik på Valhallavägen i Stockholm. Hennes mål är att med hjälp av olika tekniker, texturer och smakkombinationer göra de godaste cookies du kan tänka dig. Det som är speciellt med cookies är att de är lite större, högre, och viktigast av allt är att de är mjuka i mitten och lätt knapriga på utsidan. Boken innehåller cirka 30 recept som till exempel chunky milk chocolate chip cookie, matchacookie, strawberry & hibiscus cookie och citroncookie med pistasch. Några av recepten är dessutom veganska och glutenfria. Om du följer Kajas tips, är noga med recepten och använder bra ingredienser är det inte mycket som kan gå fel!
Sagt om boken:
Ny bok sprängfylld med goda cookies och crumbs.
Vi bagare